fredag 22 januari 2016

Mitt dröm yrkePhoto credit: Rego - d4u.hu via Foter.com / CC BY-SA


          Mitt drömyrke 

Mitt drömyrke är youtuber. Jag är intresserad av youtubers för att man kan ha roligt och spela. Eller bara göra videos. Det jag tror är tråkigast är att redigera alla videos. Det som jag tror är roligt är att se folk gilla videorna. När man är youtuber tror jag att man måste spela in, redigera och vara aktiv hela tiden.

Man kan jobba när man vill och inte ha några speciella jobbtider, det tycker jag är bra för att det passar mig bra. Man kan arbeta själv och med andra också om man vill och det tycker jag är bra. 
Det bästa med yrket är att folk tittar på vad man har gjort. Det sämsta med yrket är att det kan ta lång tid att göra en video.

Man kan vara var som helst i världen men ändå arbeta med youtube och man bestämmer själv. 
Man kan inte ha det lättare en viss del av året det är lika svårt/lätt hela året. Man måste inte vara utbildad men det kan vara bra att vara duktig på att använda internet, kunna filma och redigera filmer. Ingångslönen är varierad för att om man har många som tittar på ens videos så sponsrar företag en och då får man pengar. Jag tror att man måste starta ett eget företag och vara lite kunnig i ekonomi. Om man tröttnar på youtube vet jag inte vad man kan göra. 


/Ralph

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar