fredag 13 maj 2016

Mitt må bra rum

Mitt må bra rum

Mitt må bra rum ska ha temat träning för att en del av att må bra är att träna och återhämta sig. Jag tycker att mitt må bra rum ska vinna tävlingen för att jag har ett bra ändamål och en fin design på mitt må bra rum dessutom är min idé med mitt må bra rum unik och ingen tänker sig ett må bra rum som ett tränings och sovrum.

I mitt må bra rum ska väggarna vara vita för att det är neutralt och passande och så ska jag ha ett svart trägolv oh träet kommer från kungens trädgård. I mitt må bra rum ska det finnas en stor mjuk säng som ska vara gjord av trä som huggits nära mig så att det i sin tur leder till att  träet inte behöver fraktas så långt. Täcket och kudden ska vara gjort av fårull från en bonde i närheten. Sängen vill jag ha för att då efter att jag ansträngt mig och tränat kan jag lägga mig ner och återhämta mig och äta frukt från fruktskålen jag ska ha på mitt svarta nattduksbord som är gjort i samma trä som sängen.Det ska finnas en tränings ställning så att man kan träna inuti rummet och må bra. En soffa vill jag ha för att då efter att jag tränat kan jag ta det lugnt och återhämta mig och soffan ska vara gjord i fårull, samma fårull som jag har i mitt täcke och kudde. En garderob har jag i mitt må bra rum för att då kan jag byta om ifall mina träningskläder blir svettiga och efter det så har jag ett reningsverk inuti min vägg som torkar bort allt svett från tröjan och omvandlar det till dricksvatten så att man kan säga att i mitt må bra rum dricker man sitt eget svett.

Varje gång jag använder min träningsställning så skapas det energi som jag använder som el i mitt hus. Ifall jag återhämtar mig och ligger och sover så har jag även solpaneler på taket som tar åt sig energi från solen och omvandlar det till ljus. Så att jag inte blir helt utan ljus. Jag har en tv framför mina träningsställningar som drivs genom att jag tränar så att jag kan se på tv samtidigt som jag tränar. Jag ska ha en spegel ovanför min säng mest för utseendets skull. En liten trä hylla ska jag ha höger om min säng och under trähyllan ska det vara ett träbord med fina dekorationer på så att man känner sig bekväm. Trä hyllan och bordet ska vara gjort av mörkt trä som inte fraktas en millimeter eftersom träet kommer från kungens trädgård.

Bredvid träbordet ska det vara en skoställning gjort av koppar som kommer från en gruva i närheten. Bredvid skoställningen ska min koppardörr vara och kopparn ska komma från gruvan i närheten. Snett vänster om dörren ska en krukväxt stå. Krukväxten har förmågan att få flera olika nyttiga frukter att växa på den. Äpple, päron, apelsin, vindruvor och banan är dom olika frukterna som krukväxten producerar på sina grenar. Vänster om krukväxten ska det finnas en fåtölj gjort av samma fårull som sängen. Bredvid fåtöljen ska det vara en lampa så att man kan sitta och läsa och återhämta sig på fåtöljen. Det ska vara en metallstång som håller upp lampan och metallen produceras i närheten. lampskärmen ska vara gjord av tyg som kommer från begagnade gardiner.

// Celiné


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar